Yra hönor...


Nu håller vi på som mest med att ordna inför loppisrundan nästa helg. Det är jätteroligt, men vi har massor att hinna med på bara en vecka.. Springer omkring, runt runt känns det som just nu..

Tidningsannonserna är redan beställda och plancher trycks idag, men sedan ska plancherna sättas upp i städerna i närheten och några plancher ska sättas upp utmed vägarna. Och orange tygvimplar ska klippas och häftas fast i pinnar som sedan också ska sitta utmed vägarna. Och så ska vi informera här på nätet och göra små lappar med vägbeskrivning att lägga i butiken..

Fler parkeringsplatser ska också ordnas (på ngt vis ska ni få plats:) och själva butiken skall städas och fyllas på med saker. Och vi ska ordna med bra och stora bord och göra det allmänt fint på gården utanför. Ett åbäke till tält i orange tyg skall resas också, så att vi är beredda utifall regnet passar på att retas. Vid närmare eftertanke är det tveksamt om det gamla tältet håller regnet borta :), men isåfall finns ju ett torrt tillhåll i butiken.

När dagen D väl infaller så ska det laddas upp med en massa prylar på borden ute på gården, gärna i fin ordning.. Inne i affären skall det vara fint med. Plockar säkert in lite höstbuketter och blad i höstens färger..  Hoppas komma på ett roligt tema för dagen också.. Phu! Vi kommer nog landa pladask i varsin fåtölj när väl söndag kl18 infaller (om nu inte fåtöljerna blir sålda vs:)

Hoppas nu bara det kommer många loppisentusiaster, fyndsugna, nostalgiker, eller bara nyfikna! ..fösöker visualisera besökare i långa rader =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0