Inkik i butiken..


Under veckan som gått har vi gjort om lite i butiken. En rockad av det inre rummet: flyttat provrummet, gjort i ordning i vintagegarderoben, fått bättre ordning på barnhörnan och gått loss på pyntet/inredningen med lite tokroliga inslag.. Hoppas att även den värme-tröttaste besökaren kommer att skina upp och kanske tom få sig ett gott skratt ;) 

Passade på att ta bilder (inga översiktsbilder, för mycket bröte på 36 kvm gör sig inte så bra på bild), men hoppas att de här detaljbilderna ger rätt känsla för hur butiken är inredd.

Lantligt, vitt och lite sött...


..nostalgiskt, retro, färgglatt..


..och i skrymslen, kitchigt och lite halvtokigt
 

Om det är en bra och go´miljö, det lämnar vi till besökaren att bedöma. Om du har varit hos oss, skriv gärna en rad här nedan för att beskriva vad just du tyckte. Det är bra att veta vad ni verkligen tycker, så skriv gärna om du saknar något och hur vi kan ändra/förbättra!

Kommentarer
Postat av: Kristin

Det är så sjukt att du/ni öppnat en vintagebutik precis när jag själv drömmer om att göra det :) synd att den ligger så långt ifrån mig, skulle mer än gärna besöka den.Lycka till!

Kram, Kristin.

2011-08-06 @ 12:50:49
URL: http://Littlemissred.blogspot.com
Postat av: Sofia

Åh, mitt fina tyg! Nu ligger det på min säng!/Sofia med stuga i Sikhall

2011-08-07 @ 20:05:10
URL: http://www.favorittidsfordriv.blogspot.com
Postat av: Anonym

..Åh Kristin, gör du det! ..det är bra att drömma och vilja saker :) för tillslut så får man bara det där extra drivet och startar igång, för man känner att nu bara måste jag.. Du får komma till oss så snart du kan. Vi har en loppisrunda 3-4 september kl10-18 tillsammans med 5 andra loppisar. Kanske det vore något? :o) /Kram!

2011-08-07 @ 22:06:25
URL: http://anno1900.nu
Postat av: Anonym

Hej Sofia :o) ..kunde inte låta bli att låta ditt fina tyg få vara med i bild ;) Det är så sött o man blir ju lite nostalgisk när vissa saker försvinner iväg. Bra att det var lagom stort på sängen, vi som aldrig mätte... Du får gärna maila en bild på det så vi får se hur det tog sig ut =) info@anno1900.nu

2011-08-07 @ 22:09:52
URL: http://anno1900.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0