Loppisrunda 3-4 september


Vi är 4 loppisar med gemensamt öppet 3-4 september, lördag och söndag kl10.00-18.00. Vi fyra har lite olika inriktningar, så du får garanterat en gó blandning och vi hoppas att det finns något för alla. Välkommen att besöka oss!

Tanken bakom arrangemanget var att loppisrundor är ju skoj, men man vet aldrig när loppisar har öppet och kanske därför drar sig för att åka ut på en runda... Vi gör det lite enklare för dig och har planerat hela rundan...  Det är bara att dra ut vägbeskrivningen och sätta sig i bilen =) Ta 45:an mot Frändefors och följ orange skyltar/orange vimplar! Vi håller bra priser och plockar fram nytt ur gömmorna.

Ps. En av oss brukar vanligtvis inte ha butik, utan står mest på antikmässor så detta är din enda chans att besöka just den butiken. En annan av oss har haft stängt hela sommaren pga ombyggnad, men öppnar nu för detta arrangemang! Så där kan du vara först på plats om du har tur :) Vi två andra passar på att hålla med REA, den ena pga flytt och vi för att sommaren är över =)

Passa på att se Dalsland med fin natur om inte annat. Bra svampskogar här b.la.. (ja man får ju försöka göra reklam för de Dalsländska skogarna, så folk vet att det inte bara är åkermark och röda stugor;) 

 
Visa Loppisrunda i Dalsland på en större karta Klicka på länken för exakta gps-koordinater och karta.

Vägbeskrivning: Tag 45:an mot Frändefors och följ skyltar vimplar vid avtagsväg mot Sikhall/Gestad.

Detaljerad beskrivning:

Om du kommer söderifrån (fr Vänersborg) så svänger du av (H) vid avfart mot Sikhall/Gestad in på Gestadvägen. Där sitter en startskylt (den som är i bild längre ner i detta inlägg) och därefter sitter orange vimplar och skyltar vid varje loppis. Så det är bara att följa den snitslade slingan. Allt som allt 4 loppisar, varav 2 utmed Gestadvägen, en i Sikhall och en ligger i Frändefors (se på kartan ovan). Första loppisen hittar du 6km in på vägen på höger sida, den andra 8 km in också på höger sida. För att komma till tredje loppisen, passerar du Timmerviks kyrka och svänger vänster i trevägskorsen med skylt Sikhall. Kör 1km och loppisen ligger på höger sida. Därifrån tar du dig till den fjärde loppisen genom ta samma väg som du kom, köra vänster i trevägskorsen och sedan köra tills det kommer en ny trevägskorse med skylt mot Frändefors. Sväng höger in på den och följ skylt och vimplar tills du kommer ut på 45:an (du kör över en järnväg precis innan) och sväng vänster ut på 45:an, kör ca 50 meter. Där hittar du fjärde loppisen, Frändeboden (röd stor byggnad på vänster sida, mittemot Frändefors kyrka).

Om du kommer norrifrån kan du gott ta rundan från omvända hållet och ta Frändeboden först. Den hittar du utmed 45:an i Fändefors, mittemot frändefors kyrka på vänster sida. Därefter åker du tillbaka 50 meter samma väg som du kom och tar snixåsvägen, över järnvägen och följ sedan vägen tills du kommer till en trevägskorse. Sväng då vänster (du kommer in på Gestadvägen) mot Sikhall. Kör tills du kommer till en ny trevägskorse med skylt Sikhall. Sväng höger och kör 1km. Loppisen ligger på höger sida. Därifrån tar du dig enkelt till de två andra loppisarna genom att köra tillbaka, till trevägskorsen svänga vänster in på Gestadvägen (mot Vänerborg) och leta efter orange vimplar/skyltar på vänster sida.
 

Information om och kontaktuppgifter till oss 4 som deltar:


Norrmanstorpets loppis (Missionshuset) i Derreviken där Tina säljer mängder av loppisprylar. Hon har nyss öppnat igen efter att hon har haft stängt i sommar, så ta tillfället att vara "först" i höst.  
Telefon till Tina: 0733-565728
Adress: Norrmanstorpet i Derreviken (6km in på Gestadvägen från 45:an)

Södra Timmerviks loppis. Antikviteter i en lada i S. Timmervik där Arne säljer gammalt fint som han har samlat på sig genom åren.
Telefon till Arne: 0521-254324
Adress: Södra Timmervik 465 (8km in på Gestadvägen från 45:an)

Anno 1900 second hand
 i Sikhall säljer inredning och kläder i en uthuslänga på gården, lantligt gammalt blandat med kuriosa och retroprylar. Britt och döttrarna Carina och Therése står i butiken tillsammans.
Telefon till hemmet/butiken: 0521-37365, 0733-195959
Adress: Sikhall 201 (vägbeskrivning finns här)

Frändeboden second hand utmed E45:an mittemot Frändefors kyrka säljer ut bättre antikt och loppis. Monika stänger ner butiken i Frändefors för att öppna på nytt i Vargön, så passa på att fynda.
Telefon till Monika i butiken: 0708-659160
Adress: Riksväg 45, Frändefors


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0