Vårt första postpaket skickas iväg


Bara måste få tala om att vi har packat första beställningen som gjorts över "cyberspace" :-) 

 
Nej, vi har inte öppnat e-butiken än utan fick beställningen via Facebook.. Hade inte räknat med att någon ville handla därigenom, men en av varorna hade setts här i bloggen =) /Tack, A för att du hjälpte oss att "ta första spadtaget" in i e-handeln. Skicka gärna en bild som visar hur sakerna tar sig ut hemma hos dig, för det vore roligt att se dem på sin nya plats!


P.S. Om det är någon som undrar om den där e-butiken som nämns ibland. Stilbyrån handelsbolaget skall den heta och öppnas nu i höst på adressen Stilbyrån.se. Nu är det nämligen bestämt att Anno 1900 får bli det permanenta namnet på butiken i Sikhall (vi har blivit bitna och vill ha öppet hela hösten och nästa vår/sommar....) e-butiken har även en lite annan inriktning, fortfarande delvis lantlig, men också mycket annat och därav fick det bli två olika namn. ..säger inte mer nu. ;) Bara att det kommer mera matnyttig info i god tid innnan vi öppnar. D.S.

Lägger upp bilder på det som slutligen beställdes och nu ligger i paketet, en gradskiva och så en passare från en skolmiljö. Dvs de stora, som fröken använde på svarta tavlan..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0