Tack för den här sommaren!


Vår mamma Britt som står mest i butiken har varit något av en hjältinna. Stått i butiken hela sommaren, ända tills nu. Det var långa dagar i en butik som egentligen inte är mer än ett gammalt uthus, tunnt isolerat och alltför kallt när värmen utomhus börjar avta.. Enveten som få har hon väntat på kunder och huttrat, men nu är det enhälligt beslutat. Vi stänger butiken för sommaren. I går söndag, var sista öppetdagen.

Nu när vi har stängt kommer vi inte att ligga på latsidan, nejdå... Vi har massor att ordna med. För butiken var ju egentligen inte permanent, utan ett tok-infall på prov som visade sig vara något vi alla tre vill fortsätta med.... Så nu ska det gamla uthuset till butik göras iordning och bli riktigt fint inför nästa sommar. Bl.a. få en ny entré med gamla pardörrar ut mot vägen.


Med risk för att bli långrandiga måste vi passa på att få tacka alla er som har besökt oss i sommar. ..Sikhall ligger ju ändå en bit avsides, så vi inser att vi är lyckligt lottade att ens ha fått några få kunder denna första sommar.

Måste också passa på att berätta om alla glada tillrop i dörren... Det var inget vi hade väntat oss, eller kunnat föreställa oss, men det har glatt många dagar i butiken med utrop som "-Men, vad fint!", många långa "-Åhhhh" eller de som förvånat frågat: "-Är det nya saker?". Vi har svarat: "-Nädå, det är bara gamla saker här"
/Tack, än en gång =)
 
Och ni har rekommenderat oss till era nära & kära. Det har varit en så god hjälp för att få hit fler besökare, då butiken inte ligger i en stor stad. Tack för det bästa beviset att ni verkligen är nöjda!


Vi önskar er/dig en fin höst med goa hemmakvällar och många mysstunder
/Kramar från oss

Ps. Om du vill besöka butiken under de kommande höstmånaderna så går det bra, bara du slår en signal till Britt först på telefon 0521-373 65. E-butiken www.stilbyrån.se är på gång nu och vi skickar ut nyhetsbrev till alla som har skrivit upp sig på vår maillista. Vi ger ett öppningserbjudnade till alla våra kunder i sommarbutiken Anno 1900. (så meddela oss gärna via mail till info@anno1900.nu om du också vill vara med).Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0