En salig röra med ett träd i mitten


Lägger upp lite bilder från Loppisrundan som hölls i helgen och passar på att tacka alla som har åkt rundan och var hos oss. Roligt att så många kom!

Har tyvärr inga bilder från de andra 3 loppisarna som deltog, men det såg säkert likadant ut hos dem. Mao en massa prylar i en salig röra ;)

Ps. Vi hoppas att ni besökare var nöjda med arrangemanget och tar gärna emot ris och ros i kommentarfältet nedan eller via mail info@anno1900.nu. Till er som undrar så kommer vi att hålla med loppisrunda igen nästa år =) Vi 4 loppisar var nämligen unisont enade om att det var så kul att vi bara måste!En massa prylar in en salig röra var det som sagt..och militärgrejer hängde här och var på gården. Göran, en samlare av militärt svenskt besökte oss och hjälpte till att notera modellbeteckningar på alla jackor, väskor mm ... tack, det var en höjdpunkt =)

Vi reste ett orange tält och fyllde med allsköns loppisprylar. Tanken var att det är bäst att gardera sig för regn, men vädergudarna var snälla mot oss så på söndagen åkte det ner igen.Vi "loppade ut" en del kläder, både för barn och vuxna. Och leksaker, böcker och annat diverse som vi behövde bli av med. Dvs. vi höll med riktigt mycket LOPPIS. Det visade sig att inte alla var så intresserade av just det där utan handlade mest i vår butik. Så nu vet vi, att nästa år blir det inte så mycket sådant och det som inte blev sålt kommer att skänkas.Ett träd som finns utanför butiken, fick mycket uppmärksamhet under loppisrundan. Det beundrades, fotades och man undrade vad det var för träd. Vi som ser det dag ut och dag in är ju inte sådär till oss, men undrar också vad det är för träd. Lägger upp en bild här utifall någon med gröna fingrar vet ?? Vi har fler bilder ifall det behövs, eller så kan du titta på den här närmare bilden som Fröken fräken lagt upp när hon bloggade om sin runda på dal :)Tillägg 8/10: Nu är mysteriet löst! Trädet ifråga är en körsbärsbenved. Vi har skrivit lite om det i nya bloggen anno1900.nu. Måste också passa på att rätta ett skrivfel: vårt sk. träd är ju egentligen inte träd i bemärkelsen "med stam" utan den är en klippt och uppstammad buske. Körsbärsbenved på stam har en stam, medan vår är förgrenad nertill.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0